Hladnjača - Srbija

Naša hladnjača je među najbolje opremljenim hladnjačama u Srbiji, a lokacija uz sam autoput Beograd - Šid je još jedna velika prednost Finelco hladnjače.

 

Poseduje visokopaletni regalni sistem čiji je kapacitet 3.000 paletnih mesta u dve vrste temperaturnih režima. U režimu dubokog smrzavanja sa temperaturom od -18 stepeni naša hladnjača ima 2500 paletnih mesta, a u režimu hlađenja (od 0 do 4 stepena) posedujemo 500 paletnih metsta.

 

Hladnjača Finelco, Šimanovci, Srbija

 
Duboko smrzavanje (od -18 stepeni) 2.500 paletnih mesta
Hlađenje (od 0 do 4 stepena) 500 paletnih mesta

 

 

 

 

Hladnjača Finelco ispunjava sve uslove za čuvanje hrane. Kod nas možete skladištiti:

 

  • voće
  • povrće
  • meso
  • ribe
  • sladoled itd.

Hladnjača Finelco funkcionište po principu izdavanja paletnih mesta. U zavisnosti od toga kakvu robu skladištite, potrebno je da se odlučinte za jednu od dve mogućnosti:

 

 

Hladnjača za duboko smrzavanje predstavlja veliki zamrzivač koji omogućava skladištenje i kvalitetno čuvanje proizvoda koji zahtevaju temperature od -18 stepeni, kao što su maline, breskve, grašak, brokoli, riba, pomfrit, smrznuto testo, višenje, tršenje...

 

Plusna hladnjača omogućava uslove za čuvanje proizvoda na temperaturi od 0 do 4 stepena i u njoj možete čuvati kvasac, čokolade, keks, jabuke itd.

 

Pored toga što omogućavamo čuvanje proizvoda sa specifičnim temperaturnim zahtevima, hladnjača takođe ima mogućnost regulisanja protoko vazduha i vlažnosti vazduha, čime se osigurava očuvanje kvaliteta nekih proizvoda.

 

Pogedajte cene iznajmljivanja paletnih mesta u hladnjači Finelco.

 

hladnjača finelci kontakt

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :