Cenovnik iznajmljivanja hladnjače

Ukoliko ste proizvođač, uvoznik ili izvoznik voća, povrća ili prehrambenih proizvoda, sigurno se susrećete sa potrebom da svoje proizvode u određenom periodu skladištite u hladnjači, kako biste sačuvali njihov kvalitet i vrednost.

iznajmljivanje hladnjace cena

Naša hladnjača vam pruža odlične uslove čuvanja, povoljne cene i odličnu lokaciju.

 

Cene za izdaavanje hladnjače u ovoj tabeli su izražene po paletnom mestu.

 

 

USLUGA JEDINICA CENA PO DANU U/I MANIPULACIJA
Korišćenje paletnog mesta temp. -18° C
0 - 30 Euro paleta
31 - 60 Euro paleta
60+ Euro paleta


0,60 €
0,54 €
0,46 €


3 €
2,2 €
1,4 €


Rezervacija paletnog mesta Euro paleta 0,25 € /

 

 

 

 

 

 

 


NAPOMENA: Cene u cenovniku su bez obračunatog PDV-a. Euro paleta je max. 1000 kg, max. visine 1750mm. Za industrijske palete cenovnik se uvećava za dodatnih 20%. Istovar/utovar van radnog vremena, obračunava se 50% više u odnosu na cenovnik.

 

Iznajmljivanje hladnjače, odnosno jednog paletnog mesta u hladnjači FInelco košta 0,46 evra dnevno ukoliko iznajmite više od 60 paleta. Za 30 ili manje paletnih mesta cena iznajmljivanja hladnjače je 0,60 evra po paletnom mestu.

 

Naša hladnjača nalazi se blizu Beograda, u Šimanovcima i na samom auto putu je. Hladnjača Finelco raspolaže sa 3.000 paletnih mesta u dve temperaturne kategorije (duboko smrzavanje i temperatura hlađenja).

 

Potpuno smo opremljeni za čuvanje voća, povrća, mesa, lekova i svih drugih proizvoda kojima je potrebno čuvanje na strogo regulisanoj temperaturi i vlažnosti vazduha.

 

Budite slobodni da nas konktaktirate za sve dodatne informacije u vezi sa hladnjačom i skladištenjem robe kod nas.


Telefon: +381 63 260 346
Email: office@finelco.rs