Skladištenje robe u kontrolisanom temperaturnom režimu

Hladnjača Finelco raspolaže sa 3.000 paletnih mesta za skladištenje robe i to na samo 20 kilometara od Beograda, u Šimanovcima, na autoputu Beograd - Šid. Skladištenje robe može se raditi u dva temperaturna režima:

 

  1. Duboko smrzavanje (temperatura od -18 stepeni celzijusa)
  2. Hlađenje (temperatura od 0 do 4 stepena)

Naša hladnjača ispunjava stroge uslove za skladištenje robe i namirnica po pitanju kontrolisanja temperature, vlažnosti vazduha i higijene.

 

Pogodna je za:

 

  • skladištenje voća i povrća
  • skladištenje mesa i mesnih prerađevina
  • skladištenje mleka i mlečnih proizvoda
  • skladištenje namirnica, lekova itd.

Skladištenje jabuka i ostalog voća i povrća

 

Skladištenje jabuka za zimu, ili radi izvoza, veoma je pogodno u našoj hladnjači, jer su uslovi čuvanja takvi da je moguće dugo održati kvalitet proizvoda. Takođe, lokacija pored autoputa omogućava brz i lak pristup. S obzirom na to da naša hladnjača ima deo za skladištenje robe na temperaturi od -18, ali i na temperaturi od 0 do 4, moguće je čuvati gotovo sve, kada je u pitanju voće i povrće, bilo da ga je potrebno rashladiti i čuvati na temperaturi iznad nule, ili čuvati u režimu dobokog zamrzavanja.

 

Naša hladnjača se nalazi u Industrijskoj zoni u Šimanovcima, odmah pored autoputa. Cene izdavanja paletnih mesta možete da pogledate na stranici Cenovnik.

 

Telefon: +381 63 260 346


Email: office@finelco.rs